Vestiging bij u in de buurt?
  Klant aan het woord Mijn Hamelink & Menue
Een nieuw bedrijfspand aankopen is een hele stap voor een onderneming. Wij hadden iets unieks op het oog: een oud kerkje in het centrum van Sas van Gent wat we wilden verbouwen tot bedrijfspand en woning. Daar is veel moed, doorzettingsvermogen maar ook veel geld voor nodig. Toen we een stapel hypotheekvoorstellen voor ons hadden liggen, zagen we door de bomen het bos niet meer en wilden we eigenlijk maar één ding: beginnen met verbouwen! Gelukkig gaf Hamelink & Menue ons goede adviezen en hielpen ze mee in de onderhandelingen met de bank. Het is een enorme geruststelling als iemand, die je bedrijf in financiële zin goed kent, je met raad en daad bijstaat in zo’n situatie. Inmiddels zijn we verhuisd en genieten we van onze nieuwe zee van ruimte.

Recht door Zee is een full service reclamebureau dat al sinds 2001 voor menig bedrijf alles verzorgt op het gebied van reclame.Dit varieert van vormgeving en advisering tot drukwerk, belettering en buitenreclame. Maar ook bijvoorbeeld standbouw, beurspresentaties, copywriting, fotografie, advertenties, bedrijfspresentaties etc. Een breed pakket dus, maar altijd binnen onze bedrijfsfilosofie: want wij staan voor eerlijk zaken doen, zonder poespas, gewoon recht door zee!

Jan Vinke en Annelies Korst - Recht door Zee
 
login:
wachtwoord:
onthouden
Persoonlijke Informatie Pagina
Your Online Bookkeeping
 

 

Online Boekhouden
Digitaal dossier
Beveiliging

Code vergeten? klik hier

 
Klant aan het woord Zelfstandig? Kwaliteit
“Mede dankzij de goede adviezen van Hamelink & Menue hebben wij nu een uniek bedrijfspand op een fantastische locatie in Sas van Gent”

Lees verder >>

Heeft u een zelfstandig administratiekantoor of heeft u plannen in die richting? Bezoek dan onze website:

startjeeigenadministratiekantoor.nl


Alle rechten voorbehouden