Vestiging bij u in de buurt?
  Klant aan het woord Mijn Hamelink & Menue

Zo’n twee jaar geleden dachten we er al over om voor onszelf te beginnen.

Beiden werkten we in een verzorgingshuis, maar uit ons werk haalden wij geen voldoening meer en na een jaar van ideeën en plannen maken hebben we de stap genomen om een eigen bedrijf te starten. We blijven wel dicht bij huis want wij gaan seniorenkleding verkopen in verzorgingshuizen, ouderensozen en dienstencentra.

We wilden rustig aan starten, alles goed op een rij krijgen zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan.

Toen we op zoek waren naar een accountant viel ons oog op Hamelink en Menue. We hebben een afspraak gemaakt en ons eerste oriënterend gesprek was met Marc Menue.

Na dit gesprek hadden we direct een goed gevoel en vonden dat we op dezelfde lijn zaten en dat zij goed bij ons pasten. Ze waren ook enthousiast over onze plannen wat ons ook weer stimuleerde. Er werd met ons meegedacht en Marc is met ons meegegaan naar onze leverancier om ons te helpen met onderhandelen over de financiën.

Per 1 januari 2009 hebben we ontslag genomen bij onze huidige werkgever en begin februari gaan we dan echt van start met MA & CO seniorenmode.

 

 

 

Conny Salomé

Marga van den Broecke

 
login:
wachtwoord:
onthouden
Persoonlijke Informatie Pagina
Your Online Bookkeeping
 

 

Online Boekhouden
Digitaal dossier
Beveiliging

Code vergeten? klik hier

 
Klant aan het woord Zelfstandig? Kwaliteit
"Van jongs af aan was mijn wens om een eigen bedrijf te hebben. Lang heb ik niet begrepen waarom. Ruim 5 jaar ben ik niet meer op zoek naar het antwoord en geniet van de vrijheid als ondernemer. De achtergelaten zekerheden hebben plaats gemaakt voor een

Lees verder >>

Heeft u een zelfstandig administratiekantoor of heeft u plannen in die richting? Bezoek dan onze website:

startjeeigenadministratiekantoor.nl


Alle rechten voorbehouden