Vestiging bij u in de buurt?
  Nieuwsarchief Mijn Hamelink & Menue
07-02-2010
Veiligheid kleine bedrijven

VEILIGHEID KLEINE BEDRIJVEN
 
Het stimuleringsinstrument "Veiligheid Kleine Bedrijven" is gericht op kleine bedrijven (maximaal 10 fte) die subsidie kunnen krijgen voor een onafhankelijke beveiligingsscan en het realiseren van veiligheidsmaatregelen. 
 
Regeling in 2010
  • Er wordt op dit moment een nieuwe regeling voor 2010 gemaakt. Hiervoor wordt de regeling uit 2009 aangepast om meer ondernemers te kunnen helpen met een onafhankelijke beveiligingscan en hen te stimuleren om de geadviseerde maatregelen te nemen. Om meer ondernemers te kunnen helpen met het beschikbare budget van € 10 mln. zal de maximum subsidie voor scan(s) en maatregelen zal € 1.000,- per ondernemer worden. Hierbij zal de subsidie voor de scan maximaal € 300,- blijven, met een eigen bijdrage van € 50,-. Voor de maatregelen zal de subsidie een maximum kennen van € 700,-.
  • Voor ondernemers die geen subsidie uit 2009 kunnen ontvangen wordt een procedure uitgewerkt om hun aanvraag om te zetten in een aanvraag voor de regeling van 2010. Zij krijgen hierover nader bericht en hoeven op dit moment niets te doen.  
  • De regeling voor 2010 treedt pas in werking als deze is gepubliceerd in de Staatscourant. Wanneer dit gebeurd zal op deze website gemeld worden. 

Terug naar het nieuwsarchief >>

 
login:
wachtwoord:
onthouden
Persoonlijke Informatie Pagina
Your Online Bookkeeping
 

 

Online Boekhouden
Digitaal dossier
Beveiliging

Code vergeten? klik hier

 
Klant aan het woord Zelfstandig? Kwaliteit
Ik heb een bepaald concept ontwikkeld, maar hoe zet ik dit om in iets waardoor ik mijn werk op kan zeggen en mijn inkomen uit mijn passie kan halen?

Lees verder >>

Heeft u een zelfstandig administratiekantoor of heeft u plannen in die richting? Bezoek dan onze website:

startjeeigenadministratiekantoor.nl


Alle rechten voorbehouden