Vestiging bij u in de buurt?
  Nieuwsarchief Mijn Hamelink & Menue
25-11-2013
Hamelink & Menue West Zeeuws Vlaanderen voortaan in Groede!

Wij, en daarmee bedoelen we de hele maatschappij eigenlijk, willen ondertussen allemaal zaken doen op een snelle manier en wanneer ’t ons uitkomt. De 24-uurs economie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Wij, en daarmee bedoelen we de adviseurs en dienstverleners van Hamelink & Menue, merken dat we steeds meer met jullie communiceren via email, mobiele telefoon, Whatsapp, SMS-berichten en ga zo maar door.
 
Om het contact te onderhouden gaan wij zelf ook weer vaker langs bij onze klanten, om administraties op te halen en weg te brengen bijvoorbeeld. Fysieke contactmomenten op het kantoor in Ijzendijke zijn er steeds minder.
 
Het pand aan de Markt in Ijzendijke is altijd bedoeld geweest om kleine ondernemers (zoals onder andere Hamelink & Menue) samen te brengen, waarbij ze binnen een dergelijk kantoorpand een aantal facilitaire diensten samen zouden kunnen gaan organiseren. Bijvoorbeeld het delen van vergaderruimtes-receptie-kantine enzovoorts. Mede door de economische malaise van de afgelopen jaren zijn er slechts enkele ondernemers geweest, naast Hamelink & Menue, die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden die het pand in IJzendijke aan de Markt biedt. Om die reden hebben de vaste lasten van dat pand in IJzendijke ook voor een groot deel op de exploitatie van Hamelink & Menue gedrukt.
 
Wij zien geen toegevoegde waarde meer van het immense pand in Ijzendijke voor onze dienstverlening aan onze clientèle, en betrekken per 1 januari 2014 derhalve een nieuw, ‘warm en knus’, onderkomen in Groede aan de Noordstraat 5. We hebben daar ieder de beschikking over een eigen werkplek, een aparte spreekkamer en een archiefruimte (het overgrote deel van ons archief is ondertussen digitaal gearchiveerd en neemt dus geen ruimte meer in).
 
Inge, Frans en Marc worden daar voor een deel van de week – in fysieke zin - daar gehuisvest, maar zijn natuurlijk en vooral bereikbaar op exact dezelfde wijze als anders, namelijk:
 
WIJ ZIJN MOBIEL BEREIKBAAR: WIJ ZIJN VIA EMAIL BEREIKBAAR:
 
FRANS:          +31 (0) 6 55 738749              frans.hamelink@hamelink-menue.nl
MARC:           +31 (0) 6 52 661475              marc.menue@hamelink-menue.nl
INGE:              +31 (0) 6 11 532712               inge.michielsen@hamelink-menue.nl
 
 
Ons vaste telefoonnummer zal ook komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komt het volgende mobiele nummer waarmee je direct contact hebt met ons kantoor:
 
+31 (0) 6 11 532712
 
We blijven u van alle actualiteiten op de hoogte houden via onze website www.hamelink-menue.nl.
 
Voor de internet cracks onder jullie verwijzen we ook nog naar onze facebook pagina https://www.facebook.com/pages/Hamelink-Menue/
 
Wij hopen jullie snel eens te mogen verwelkomen in t knusse kantoor in Groede. Inge is daar aanwezig op Maandag, Dinsdag en Donderdag van 09.00 uur tot 16.30 uur. Marc zal daar nagenoeg de hele week aanwezig zijn, tenzij er afspraken buiten de deur gepland staan en Frans zal voornamelijk op afspraak in Groede aanwezig zijn, aangezien Frans ook ons kantoor in Goes bezet.
 
 

Terug naar het nieuwsarchief >>

 
login:
wachtwoord:
onthouden
Persoonlijke Informatie Pagina
Your Online Bookkeeping
 

 

Online Boekhouden
Digitaal dossier
Beveiliging

Code vergeten? klik hier

 
Klant aan het woord Zelfstandig? Kwaliteit
Guus Albregts: "Nieuwe ideeen tegen ze aanhouden brengt iedere keer weer een meerwaarde."

Lees verder >>

Heeft u een zelfstandig administratiekantoor of heeft u plannen in die richting? Bezoek dan onze website:

startjeeigenadministratiekantoor.nl


Alle rechten voorbehouden