Vestiging bij u in de buurt?
  Nieuwsarchief Mijn Hamelink & Menue
15-12-2008
Online boekhoudpakket

Hamelink & Menue Groep kiest voor YOB!

De Hamelink & Menue Groep introduceert een nieuw en vooruitstrevend concept: YOB (Your Online Bookkeeping); boekhouden waar en wanneer uw wilt.

YOB

Met YOB online boekhouden is het mogelijk overal ter wereld inzicht te hebben in uw administratie. Het enige wat u nodig heeft, is een PC en een internetverbinding. Een vraag die wellicht bij u opkomt is: Is dit allemaal wel veilig? Het antwoord daarop is een volmondig ja! Uw administratie staat in een beveiligde omgeving op onze webserver. U kunt alleen inloggen met een I-verifier en een pasje met een unieke pincode.     

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt ervoor kiezen zelf uw administratie in te boeken en dit door ons te laten controleren. Maar ook als u het inboeken liever aan ons overlaat, is het mogelijk om zelf op elk moment van de dag inzicht te hebben in uw administratie. Hiervoor gebruikt u de zogenaamde meekijkfunctie.
Andere modules binnen YOB zijn: verkoopregistratie, urenregistratie en dossierregistratie.
De verkoopregistratie is de oplossing voor het opbouwen van een overzichtelijk debiteurenbestand. Daarbij is het mogelijk om uw facturen online op te stellen.
Het registreren van uren en onkosten van werknemers wordt een stuk eenvoudiger met behulp van de module urenregistratie. 
 
De voordelen op een rijtje

- Overal en altijd inzicht in uw boekhouding
- Extra stimulans om uw administratie actueel te houden
- U krijgt meer inzicht in de cijfers

Meer weten?

Als u meer van YOB wilt weten kunt u hier de demo bekijken. Wilt u YOB zelf ontdekken? Via een tijdelijke inlognaam krijgt u inzicht in een testadministratie.
Neem contact op met een Hamelink&Menue kantoor bij u in de buurt voor de mogelijkheden van online boekhouden voor uw bedrijf!
  

Terug naar het nieuwsarchief >>

 
login:
wachtwoord:
onthouden
Persoonlijke Informatie Pagina
Your Online Bookkeeping
 

 

Online Boekhouden
Digitaal dossier
Beveiliging

Code vergeten? klik hier

 
Klant aan het woord Zelfstandig? Kwaliteit
De Drie Koningen: "Hamelink & Menue heeft erg veel ervaring in de horeca en helpt bedrijven business te ontwikkelen, niet alleen op boekhoudkundig gebied, maar juist ook op Bedrijfskundig, Organisatorisch en Marketing gebied.

Lees verder >>

Heeft u een zelfstandig administratiekantoor of heeft u plannen in die richting? Bezoek dan onze website:

startjeeigenadministratiekantoor.nl


Alle rechten voorbehouden